ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΜΕ ΠΟΛΛΕς ΕΚΠΛΗΞΕΙς

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΜΕ ΠΟΛΛΕς ΕΚΠΛΗΞΕΙς 
    Την  Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το 7ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργανώνει ο Μάκαρος σε συνεργασία με τη ΔΕ Άμφισσας στο ανοιχτό γήπεδο του Συνοικισμού. Η διάρκεια του τουρνουά θα είναι τέσσερις ημέρες με τους τελικούς και  τον διαγωνισμό τρίποντων να γίνονται την Κυριακή 17 Ιουλίου.
Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με πάνω από  είκοσι ομάδες να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που θα καταρτιστεί σήμερα(Ανδρικό και Παιδικό-Γυναικείο)
Πέρα από τα αγωνιστικά όμως το τετραήμερο θα έχει και άλλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει το Δ.Σ. και όλοι οι  άνθρωποι του Μάκαρου. Μεταξύ αυτών η παρουσίαση των φετινών αποκτημάτων της ομάδας της Άμφισσας εν όψει του επομένου πρωταθλήματος και η βράβευση του Γιώργου Σιγάλα. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού, με πλήθος επιτυχιών στο ενεργητικό του θα βρεθεί στην Άμφισσα τη  Παρασκευή 15 Ιουλίου, και θα βραβευθεί από τον Μάκαρο για τη μεγάλη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ.
   Στην ομάδα μας ανήκει από σήμερα και ο έμπειρος σουτέρ Σωτήρης Χατζηστάμου πρώην παίχτης της ΑΥΛΙΔΑΣ..






http://www.amfissaface.gr/2016/06/28/post-871/
http://www.amfissaface.gr/2016/07/13/post-950/

Share on Google Plus

About ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΆΜΦΙΣΣΑΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου